skip to Main Content

O ePrvak d.o.o. in ekipi

S srcem in znanjem vam pomagamo do večjih digitalnih uspehov.

Visoko strokovna in prijazna ekipa bo iz vas naredila spletne prvake. Dvigamo vam prodajo in optimiziramo procese s pomočjo digtializacije, e-mail marketinga, marketinške avtomatizacije, optimizacije  uporabniške izkušnje in ciljane promocije. Rešujemo vam izzive, prihranimo čas, predajamo znanje in vas motiviramo k uspešnejšemu poslovanju.

Ekipa prijaznih strokovnjakov

simon.meglic

Ustanovitelj in direktor

Mirjam_Kimovec

Spletni urednik in vodja podpore

Jernej Celigoj

Jernej Čeligoj

Podpora in delivery management

Andreja_Senegacnik

Dipl. ekon. Andreja Senegačnik

Specialistka za razvoj poslovanja

Ajda_Maric

dr. Ajda Marič

Strokovnjakinja za uporabniško izkušnjo

Aljaz_Marn

Aljaž Marn

Spletni urednik

20200926_210954

Darja Vodlan MBA

Svetovalka za industrijo 4.0 in optimizacijo procesov

html-system-websites-concept_23-2150323544

Razvijalska ekipa

Razvoj in sistemska administracija

Vizitka in sedež podjetja

Firma: ePrvak, trženjsko svetovanje, d.o.o.

Skrajšana firma: ePrvak d.o.o.

Sedež podjetja: Podbreznik 158000 Novo mesto

Svetovalnica Ljubljana: Vojkova 63, 1000 Ljubljana

Identifikacijska številka: SI 94656649

Matična številka: 3852377000

TRR: IBAN SI56 0288 9026 1890 069 (NLB d.d.)

Podpora: podpora@eprvak.si   +386 (0) 41 320 620

Prodaja: info@eprvak.si   +386 (0) 70 555 983

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Odlična boniteta po mnenju mednarodnih bonitetnih hiš

Podjetje ePrvak d.o.o. je tri leta zapored doseglo najvišjo bonitetno oceno AAA bonitetno oceno, po ocenah mednarodne bonitetne hiše Dun &  Bradstreet, kar nas uvršča med TOP 0,68 % najbolj uspešnih slovenskih podjetij.

AAA certifikat zlate odličnosti

Poglejte si kratek 1 minutni video o ePrvak podjetju in ekipi

Vizija podjetja

Biti inovativno in dinamično podjetje, ki je eno vodilnih na področju digitalizacijee-mail marketinga, marketinške avtomatiziacije in optimizacije uporabniške izkušnje v regiji do leta 2025. Zaposlene imamo pozitivne, kolegialne, ambiciozne, visoko motivirane in visoko strokovne kadre, ki so kos poslovnim izzivom (lastnim in strankinim). Delujemo kot uglašena in sproščena ekipa.

Zgodovina ePrvak group

Ustanovitelj ePrvak group mag. Simon Meglič je bil, skupaj z večjim delom sedanje ePrvak ekipe, začetnik slovenskega online turizma, saj je v preteklosti 8 let vodil internetni oddelek na Kompas d.d. in postavil internetno potovalno agencijo Potovanje.si, ki še danes uspešno prodaja turistične aranžmaje preko spleta. Največ prodaje se je dosegalo prav s pomočjo email marketinga in dobre uporabniške izkušnje.

2010

Začetek razvoja e-mail marketing sistema ElektronskaPosta.si in ustanovitev podjetja ePrvak d.o.o.  in začetek prodaje kovčkov na električni pogon Live Lagguage.

2011

Ustanovitev Potnik.si, potovalne e-revije. Uspešno lansiranje email marketing aplikacije na Slovenskem tržišču. Lansiranje GlobalWebDj.com, glasbene storitve. Mag. Simon Meglič postane predsednik Rotary kluba Logatec.

2012

Uspešno lansiranje ePrvak aplikacije na Hrvaškem tržišču. Vzpostavitev lifestyle portala Trendset.si.

2013

Začetek izvajanja testiranja uporabniške izkušnje s pomočjo eyetracking tehnologijeVzpostavitev portala in e-revije Zdravo.si, portala za zdravo življenje. Začetek kuponske prodaje Kuponček.si. Sprejem v Ljubljanski univerzitetni inkubator.

2014

Potnik.si e-revija doseže 76.000 naročnikov na e-revijo. Zaključek delovanja Kuponček.si portala. Mag. Simon Meglič postane nosilec predmeta Digitalni marekting na Doba fakulteti. Prične se razvoj wiki.potnik.si, brezplačnega turističnega vodnika.

2015

Začetek razvoja marketing & sales  automation platforme ESMA. Mag. Simon Meglič začne izvajati predmet E-mail marketing na dodiplomskem študiju na Digital marketing institute v Zagrebu. Začetek portala Spoznanje.si. Mag. Simon Meglič postane programski vodja Sekcije za direktni marketing in prodajo pri DMS (Društvu za marketing Slovenije).

2016

E-revija Zdravo.si doseže 60.000 naročnikov.  E-revija Potnik.si doseže 95.000 naročnikov. Glasbena storitev GlobalWebDJ.com začne delovati tudi na android platformi z možnostjo prikazovanj multimedijskih vsebin na digitalnih zaslonih (digital signage). Sklenemo dogovor o izobraževanju glede email marketinga in digitalnega marketinga z Univerzo v Ljubljani in Ekonomsko fakulteto. Organiziramo odmevni konferenci Auto market boost 2016 in It boost 2016. Odprodaja podjetja in portala TrendSet.

2017

Wiki.potnik.si vodič po destinacijah doseže 35.000 edinstvenih mesečnih obiskovalcev. Organizirali smo konference Digitalna transformacija. Uspešno lansiranje digitalne platforme Rotary Slovenija in prejmemo prestižno Paul Harrison nagrado za svoj prispevek k slovenskemu rotarijstvu. ePrvak skupina doseže 13 redno zaposlenih strokovnjakov in se seli v nove prostore.

2018

Izvedemo optimizacijo procesov in serijo izobraževanj podjetju Tabakum d.o.o. Pričnemo s praktično uporabo ESMA za lastne potrebe in stopnjujemo njen razvoj.

2019

Lansiramo ESMA sistem za marketinško avtomatizacijo, s katerim lahko naročniki uspešno digitalizirajo in avtomatizirajo marketing in prodajo. Sistem uspešno uvedemo v Terme Dobrna. Tehnološko s platformo podpremo vseslovenski Star-Vital projekt. Uspešno izvedemo vrsto izobraževanj v ambicioznih podjetjih.

2020

Posnamemo video spot s Slovensko rokometno reprezentanco. E-revija Potnik.si preseže 205.000 naročnikov. Likeout.net Facebook strani imajo skupaj  več kot 190.000 sledilcev. Razvijemo CRM modul v ESMA po sodobnih kanaban načelih. Uspešno pripravimo celostne digitalne strategije za nekaj slovenskih podjetij in jim pomagamo pri implementaciji v praksi.

2021

Razvijemo modul za delovne nadloge v ESMA po sodobnih Kanaban načelih in tako omogočimo manjšim podjetjem bolj celostno digitalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov. Uspešno pomagamo digitalizirati več slovenskih podjetij. Podpremo gibanje Adijoplastenka.si za svet brez plastenk. Simon Meglič prevzame vodenje Združenja za digitalni in direktni marketing ZDDM in se tako preko matične FEDMA organizacije vključimo v evropske trende podatkovnega in direktnega marketinga.

2022

Lansiramo e-revijo Trajnostno.si, ki omogoča podjetjem, da predstavijo svoje zelene prakse. Bralci pa dobivajo koristne nasvete kako živeti bolj trajnostno.

2023

ePrvak podjetje doseže zlato bonitetno odličnost, saj je 3 leta zapored dosegala AAA bonitetno oceno, kar nas je uvrstilo med TOP 0,68% najuspešnejših slovenskih podjetij.

Potrebujete pomoč pri digitalnem marketingu?

Zaupajo nam ugledna domača in tuja podjetja

0
let vodilni v e-mail marketingu
0
milijonov dostavljenih emailov
0
let izkušenj z digitalnim marketingom
0
izkušenih strokovnjakov
Back To Top