skip to Main Content

Nativno oglaševanje

Pridobite več bralcev za vaše vsebine in jih pripravite na nakup. Uporabite nativno oglaševanje.

nativno oglaševanje

Pridobite več bralcev za vaše vsebine

Približajte se kupcem z dobro vsebino

Uporabite pull namesto push pristopa.

Učinkovitejše, bolj kredibilno in manj vsiljivo oglaševanje.

V podjetju pripravljate zanimive članke v sklopu vsebinskega marketinga vendar nimajo dovolj branosti? Potem je nativno oglaševanje pravo za vas.

Kaj je nativno oglaševanje?

Ko promovirana vaša vsebina, npr. v e-novicah na seznamu člankov, Facebook feedu ali rezultatih iskanja izgleda enako kot drugi članki, posti ali rezultati iskanja, takrat govorimo o nativnem oglaševanju. Bralec tako na prvi pogled ne razlikuje med vsebino medija in promovirano vsebino oglaševalca. Je pa pomembno, da je promovirana vsebina kvalitetna, relavantna in nosi dodano vrednost za bralca.

Kje lahko promoviramo vašo vsebino?

Vaše učinkovito članke umestimo med druge vsebine na portalih, v e-revijah in Facebook straneh Potnik.si (120.000 bralcev), Zdravo.si (95.000 bralcev) in Likeout.net (130.000 bralcev). Tako boste povečali branost vaših vsebin, zgradili odnos s širšim krogom uporabnikov in posledično povečali prodajo. Vse to bo zaradi kvalitetnih povratnih povezav tudi pozitivno vplivalo na pozicijo vaše spletne strani v Google iskalniku.

So nativni oglasi nadpovprečno učinkoviti?

Po podatkih britanskega združenja spletnih založnikov skoraj dve tretjini uporabnikov dojema nativno oglaševanje kot zanimivo in informativno. Ugotovili so, da nativni oglasi v primerjavi s klasičnimi spletnimi oglasi pomenijo 34% boljšo zaznavo ključnih značilnosti določene znamke in vzbujajo za 32% višje zaupanje.

Zaupajo nam ugledna domača in tuja podjetja

0
let vodilni v e-mail marketingu
0
milijonov dostavljenih emailov
0
let izkušenj z digitalnim marketingom
0
izkušenih strokovnjakov

Prijavite se na koristne nasvete s področja e-mail in digitalnega marketinga

2x mesečno boste prejemali koristne nasvete na vaš e-mail, ki vam bodo olajšali poslovanje in izboljšali rezultate.

Back To Top