O podjetju

ePrvak je podjetje, specializirano za področje email marketinga in uporabniške izkušnje. Pomagamo vam izkoristiti internet kot močan prodajni kanal.

Ponujamo vam celovite tehnološke in vsebinske rešitve za področje email marketinga, ki so preizkušene v praksi. Svetujemo vam, kako uspešno postaviti v podjetju email marketing, da vam bo dvignil prodajo.
 
Optimiziramo uporabniško izkušnjo spletnih strani tako, da so spletne strani uporabniku prijaznejše. S tem povečamo konverzijo na strani in posledično dvignemo vašo prodajo.
 
Naši strokovnjaki imajo več kot 10 let izkušenj s področja internetnega poslovanja in spletnega marketinga. Rešitve lahko prilagajamo željam in potrebam stranke.
 
Ustanovitelj podjetja je mag. Simon Meglič, ki je eden največjih strokovnjakov za uporabniško izkušnjo in email marketing v Sloveniji in ima s tem veliko praktičnih izkušenj ter prodajnih uspehov. O tem predava na seminarjih in konferencah ter svetuje podjetjem v Sloveniji in tujini. Je član upravnega odbora ZDMS (Združenja za direktni marketing Slovenije). Med drugim je bil 5 let direktor podjetja Potovanje d.o.o., ki je razvilo največje slovenske turistične portale, vodilo njihovo uredništvo ter prodajo (Potovanje.si, Kompas.si, Lastminutecenter.si in slovenska Adriatica.net).
 
 
 
 
 
 
Podjetje: ePrvak d.o.o.
Sedež: Slovenska c. 24, 1234 Mengeš
Matična št.: 3852377
Identifikacijska št.: SI94656649
TRR: 03104-1000517559
GSM: +386 (0)70 555 983
FAX: + 386 1 7230 163
 
Nekaj naših referenc med podjetji:
Nekaj naših referenc med interesnimi združenji: